Kom op de Kwekerij 2019

doorSecretariaat TCO

Kom op de Kwekerij 2019

Op de 4 zaterdag in September word in 2019 de 2de editie van Kom op de Kwekerij georganiseerd.

Rubberlaarzen uit de kast…, kom ook naar het leuke dagje uit voor jong en oud!

Aan de 2e editie Kom op de Kwekerij doen 3 bedrijven verspreidt over Neder-Betuwe en Buren mee. Vollegrondsteelt – pottenteelt- plantenteeltbedrijven zetten op zaterdag 28 september 2019 de deuren open voor het publiek.
De deelnemende bedrijven zijn te bekijken op
www.komopdekwekerij.nu

Tree Centre Opheusden
De kracht van TCO waarin 150 boomkwekers zich hebben verenigd. Hét Laanboomcentrum van Opheusden heeft als streven om toonaangevend te worden in de wereld door gezamenlijke kennisvermeerdering, innovatie en verkenning van nieuwe markten. Binnenkort gaat op het Agro Business Centre de bouw van start van het Laanboomhuis. Het Laanboomhuis wordt in 2020 geopend.

Over Kom op de Kwekerij
Kom op de Kwekerij is een publieksevenement van hét Laanboomcentrum van Europa en wordt in 2019 voor de 2e keer georganiseerd.
Samen eropuit, om de diversiteit binnen de boomkwekerij te komen ontdekken. Denk aan de nieuwste snufjes zoals: Hightech, drones, precisietechniek, robotisering, maar er is ook aandacht voor: duurzaamheid, internationale handel, economisch belang, Scholings opleidingen op alle niveaus, positieve klimaat beïnvloeding, luchtzuivering en CO2 vastlegging.
Wij, mensen kunnen niet zonder bomen!
Laanboomkwekers zetten de deuren open voor het publiek: J.D. van de Bijl (Lienden), Betuwe Plant (Opheusden) en Betuws Plantencentrum (Opheusden)

Ook voor de kinderen veel leuks
Op de deelnemende bedrijven zijn o.a. diverse demonstraties en activiteiten. En kun je van alles te weten komen over de boomkwekerijsector in het algemeen. ….even springen op een springkussen of liever deelnemen aan een speurtocht op het bedrijf? En ondertussen genieten van al het lekkers?  Kortom genoeg te beleven voor jong en oud!

Tot ziens op zaterdag 28 september 2019 De toegang is gratis, en de koffie staat klaar.  Laat u verassen in de mooiste sector van Nederland!
Reserveer deze datum alvast in uw agenda: Zaterdag 28 september 2019 van  10.00 – 16.00 uur

Over de auteur

Secretariaat TCO administrator

Opgericht begin 1900